Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vit luddig ohyra på Bonsai

Hejsan.
Jag har ett Bonsaitäd, osäker på art, som tappar sina blad. När jag tittade efter ordentligt så hittade jag vit ohyra på grenarna. Det är både "ägg" och "larver". Äggen ser ut som vitt fluff i pytte kolonier vid bladfästen och vad jag kallar skalbagge är något slags djur som också är vitt/grå och lite fluffigt och ser ut i formen som en bagge med tusen små ben. Ca 2-3 mm lång. Några av de stora bladen på växten är klibbiga som av kåda vilket jag inte upplever hör till växten. Bladen som faller av är svarta i bladfästet.

Snälla hjälp mig med detta för västen är verkligen fin och jag vill gärna att den överlever. Om du inte kan diagnostisera ohyra utan bild så kan jag ta bild och återkomma.

Tack på förhand.
Isabell

Odla Svarar: 

Det är de otrevliga ullössen som har bosätt sig där.

Läs mer här: http://www.blomsterframjandet.se/website1/sd_page/162/1/index.php

Sylvia