Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vit hortensia i kruka

Hej Sylvia!
Jag har en vit hortensia i en stor kruka på balkongen. Köpte den i våras -maj manad. Efter blomningen har jag inte beskurit den, eftersom jag inte visste när och framförallt HUR den borde beskäras. Nu är vi i december och den har både blad (en del torra) och nya skott på gång. Tillägger att jag bor i Medelhavsområdet där vintrarna är milda, men temperaturen i jan -feb kan många gånger gå under 0. Borde jag ta in den i värsta fall eller låta den vara ute hela vintern?

Tackar så hemskt mycket för svar
MARIA

Odla Svarar: 

Du kan låta den vara ute eftersom du bor där nere. Men du måste i så fall se till att krukan är stor, innehåller kalkfri jord (torvblandad) och att hortensian inte torkar ut. Om det skulle bli mer kyla än några få minusgrader, kan du ju alltid slänga en växtskyddväv över den så länge kylan varar, men det tror jag nästan inte ska behövas.

Du kan ta bort blomrester nu om du vill, men beskär den på vårvintern, februari-mars, så att du tar bort ca.1/3 till hälften av skotten.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.