Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vissen pion

Hej,
i juli förra året så köpte jag en rätt liten pion. Jag ställde pionen på min balkong och vattnade och den växte knappt något alls innan hösten kom utan började istället att vissna ner. När snön kom såg pionen helt torr och död ut men jag ställde ner den i källaren ändå. Nu, i januari, när jag gick ner dit såg jag att det hade växt upp något som är helt blek, långt och rangligt (ca 80 cm) med ett par stycken blad på väg...

Betyder det att rotsystemet inte är dött än?
Vad ska jag göra nu?

hälsningar,
Linh

Odla Svarar: 

Om det är pionblad och inte något ogräs, så betyder det att den lever och växer nu! Eftersom den är i källaren så får du flytta den, ställ den så svalt och ljust som möjligt, dock skall det vara över 0-strecket, så att den får chansen att växa. Du får väl vattna och gödsla den och sedan gäller det att hålla tummarna så du klarar att ha den kvar någonstans till våren, då du kan plantera den i rabatten.

Sylvia