Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinterns barrväxter

Hej,
jag köpte nyligen en driven tall dvs. tallen är c.a 1.80 på en spikrak stam som slutar i en stor barrboll. Den står på takterrassen och jag undrar om det är ngt. man måste göra inför vintern (bor I Stockholms innerstad). Jag har f.ö. två manshöga tujor som jag har haft i flera år och dem har jag aldrig gjort något åt men de har klarat sig jättefint.

Hälsningar Hans

Odla Svarar: 

Det beror på hur stor kruka du har den i. Är det gott om jord åt alla håll (även neråt!) så kan den klara sig så. men är du osäker, kan du alltid linda in krukan i något isoleringsmaterial. T.ex. en stor jutesäck fylld med s.k. frigolitchips, in med krukan och bind vackert upptill med ett jutesnöre.

Eller linda med en husisoleringsmatta och ett plastskynke (mattan tål inte mycket regn) och bind ihop, men lämna lufthål undertill e.d.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.