Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinterförvaring Hibiscus

monica

Hej

Jag har en hibiscus uppstammad som jag köpte i somras, den har tjockare blad än den som man har inne.

Den har stått ute på altanen i sommar men nu står den inne i en varmbonad veranda i söderläge. Den har börjat tappa blad men står väldigt ljust.

Jag har tujor i krukor i garaget under vintern där är det mörkt och ca 5 plus, min fråga är om det går att ha hib. stående där eller är det för kallt och mörkt?

Ylva

Odla Svarar: 

Det är för kallt och mörkt i garaget.

Ha den kvar på verandan om det går att hålla temperaturen på ca. 15 grader och ljust.

Visst kommer den att tappa en del av bladen ändå, kanske p g a den långa natten, den får helt enkelt för lite dagsljus per dygn.

Men det gör egentligen inget för det kommer ju nya blad när våren kommer. Man kan hjälpa med en lysrörlampa med dagsljusrör ovanpå om man vill.

Sylvia