Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinterförvaring av Olivträd

Jag har ett olivträd som jag fick för två år sedan. Förra året var det så litet att mina föräldrar hade det i sitt garage över vintern. Nu är det omplanterat och ganska stort och tungt. Hur förvarar jag det bäst i år!

När ska jag ta in det det är ju nu bara 6 grader "varmt" på nätterna.

Hälsningar Gisela

Odla Svarar: 

Garaget skulle nog fungera nu också, den behöver en vinterkvart som håller några plusgrader som lägst och där det helst är ljust. Lysrörsbelysning med dagsljusrör kan användas, ca. 14 t/dygn. Vattna ibland, men bara så att den inte helt torkar ut.

Det finns vissa handelsträdgårdar som tar större exotiska växter för inkvartering över vintern, du kan ju fråga om någon vill göra det om du inte själv kan ordna en passande plats!

Sylvia