Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinterförvaring

Hej !
Jag har många fina pelargoner, som står ute i krukor hela utesäsongen, men nu är det dags för vinterförvaring. De övervintrar ljust men svalt i ett lusthus med bubbelplast för fönstren och frostvakt.

Utrymmet är dock begränsat så jag undrar om jag kan göra en begränsad beskärning redan nu. Dessutom (och viktigast); bör jag ta bort blommor och knoppar? Jag föreställer mig att de stjäl kraft från plantan och är ju ändå inte till någon glädje där de står.

Hälsningar
Torsten

Odla Svarar: 

Gör som jag, klipp så pass mycket av topparna så att du får in dem. Av de vackraste topparna som har blommor eller knoppar gör du sedan arrangemang i vas, jättefint och håller länge om man byter vatten ofta!

Sylvia