Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinterförvara Potatis

Jag har i år odlat en massa potatis och undrar hur jag lämpligast vinterförvarar den. Jag har en gammal matkällare i källaren på vårt hus där jag brukar ha mina pelargoner. Kan jag ha potatisen på samma ställe? Måste man lägga potatisen i sand eller går det att lägga dem så som de är i en kartong eller hur gör man. Är kanske en stuka utomhus bättre. Jag bor på Gotland.

Anette

Odla Svarar: 

Den bästa lagringstemperaturen är + 4 grader. Så det beror på vilken temperatur du har i matkällaren. Det får ju inte heller vara ljust vilket pelargoniorna gillar. Stukor är ju mums för råttor och möss. Potatisen behöver inte ligga i sand.

Göran