Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinranka Zilga

Hej!
Jag har en vinranka Zilga som jag haft i 6-7 år och äntligen har jag lärt mig lite om hur jag ska sköta den. Men, jag har den i växthuset men skulle vilja flytta ut den i trädgården. Jag är lite rädd eftersom jag gissar att den har ett stort rotsystem. Kan jag flytta den, tror du? Jag har fått så enormt många fina, stora klasar denna sommar och vill ju inte chansa.

Hälsningar
Irene

Odla Svarar: 

Hmmm... det kan vara ganska riskabelt att gräva upp den när den är så pass gammal. Så jag undrar om växthuset istället går att flytta på? Alltså, om det inte är stort, så kanske ni kan flytta växthuset så pass mycket att vinrankan hamnar utanför? Bygg en ställning till den att klättra på sedan.

Sylvia