Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vinranka, övervintring inomhus

Hej!
Jag har fått en vinranka, Spuiga. Hur övervintrar jag den bäst. Just nu står den inomhus i ett rum som är ca 15 grader. Hur ska jag vattna den på vintern om den står inne. Måste jag beskära den? Till våren har jag tänkt att plantera ut den i mitt växthus.

Gisela

Odla Svarar: 

Det beror lite på var du bor någonstans. Kan du t.ex. hålla några plusgrader i växthuset under vintern med hjälp av en s.k. frostvakt? Då skulle du kunna gräva ner krukan i växthusets jordbädd och täcka jorden med något som hindrar den att frysa, ifall frostvakten skulle strejka! Där får den gärna tappa bladen så du behöver inte vattna så ofta och då behövs ingen belysning heller.

Om du inte kan detta så låt den bo inomhus, men då behöver du vattna nästan som vanligt, då den troligen kommer att behålla en del av bladen. Det vore bra om du kunde sänka värmen ytterligare, till ca 10 grader. Och den behöver också tillskottsljus med hjälp av lysrör, sätt timern på 12 timmar.

Om du behöver beskära beror också på hur den ser ut nu.

Här finns hjälp:
http://www.odla.nu/bar/vindruvor.shtml

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.