Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vill göra något åt vår gräsmatta

Hej,
vi har precis köpt hus och nu vill vi göra något åt vår gräsmatta. Vi bor i västra Kanada och jag vet inte om detta problem finns i Sverige. Vi har små 'mullvads' liknande högar över hela gräsmattan, det är sk. dew worms, stora maskar som lämnar sin avföring uppe i friska luften. Detta gör att hela gräsmattan på ett litet kick blir som ett månlandskap i miniatyr, det blir oerhört svårt att gå utan att vricka fötterna, Jag hoppas Ni vet vad jag pratar om?

mvh Cornelia

Odla Svarar: 

Nej vi har inte såna monstermaskar här i Sverige som gör så stora högar att man kan vricka fötterna på dem. Vi har beskedliga maskar som gör pyttesmå högar och de gör nytta genom att gångarna de gör fungerar som luftintag så att rötterna får syre. Du få nog vända dig till någon trädgårdsshop i din närhet för att få råd.

Göran