Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vilken sorts japansk lönn är detta?

Hej Sylvia, Jag skulle vilja plantera en speciell sorts japansk lönn i min trädgård i Sundbyberg, men vet inte vilken sort det är och om den klarar vårt klimat. Trädet på bilderna finns i Kalifornien. Har tyvärr inga närbilder på bladen, men de är gröna på sommaren och blir vackert röda på hösten. Vore evigt tacksam för svar.

Jessica

Odla Svarar: 

Ledsen, men det är omöjligt att svara på den frågan, eftersom det finns hundratals namnsorter av japanska lönnar! Många är dessutom förvillande lika varandra.

Det bästa är om du går runt i någon plantskola eller en botanisk trädgård/arboretum som har mycket lönnar och tittar vilken du skulle kunna tycka om. Det finns säkert en lönn för varje smak.

Sylvia