Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vilken sorts grus/sand

Hej,
Vi har byggt ett hus på en äng. Tomten består efter schaktning bara av lera. Vilken sorts grus/sand ska jag fräsa ner i leran innan jag kan så en gräsmatta?

Mvh Thomas

Odla Svarar: 

Grus är för grovt och även sand är lite för grovt. Det finns en Ytterligare en finare fraktion som brukar kallas silt eller mjäla. Det tillvaratas inte av grusleverantörerna utan kan köpas som fyllmassor. Det är lättbearbetat och ogräsfritt men näringsfattigt. Så skaffa några lass och kratta ut. Låt det sätta sig och kratta igen så att det blir så plant som du tänkt dig. Så början av juli eller i slutet av september.

Göran