Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vildvuxen gräsmatta

Hej!
Jag har ett problem med en gräsmatta som inte har varit skött på flera år. Den har nu blivit vildvuxen och det har blivit små tuvor i den. Jag undrar nu vad jag ska göra med den för att få den fin igen. Det är från början ängsmark som man har lagt på jord och sått gräs, så det går inte att köra med en jordfräs för då kommer sten och dylikt upp. Jag har också funderat på att bränna gräset, men vågar inte det för att det är så nära huset.

Vore tacksam om du ville hjälpa mig med detta!
Mvh Therese

Odla Svarar: 

Att bränna hjälper inte eftersom rötterna överlever. Du får gräva bort tuvorna och så om i fläckarna.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.