Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Venusfälla

Hej.
Jag äger en sk Venusfälla och undrar nu om en konstig sak som inträffat.

Det har kommit en jättelång stjälk i mitten och små blad runt om den och det ser ut som om stjälken kommer att blomma. Hur tar jag hand om den på bästa sätt nu om den kommer att blomma? Kommer den att ge mej skott? Eller hur tar jag skott ifrån den?

Tack på förhand.
Mvh Caroline.

Odla Svarar: 

Hej,
Venusfällor är inte orkidéer, och det är orkidéer jag kan bra, men jag försöker ändå :)

Sprötet du fått är blomstängeln. Blommorna brukar vara ljust rosa eller vita och det är en häftig syn att se den blomma. Du tar självklart bäst hand om den på samma sätt som du gjort hittills. Om den är så nöjd att den blommar så gör du allt rätt! Att föröka din plantan kan nog vara svårt. Den ger troligtvis sidoskott så småningom, men jag har bara sett det hända någon gång ibland.

Vänligen, Björn
neovita.com/orkideer