Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Växthus som inglasad altan

Vi vill göra nåt mer av uteplatsen intill vårt lilla växthus. Jag kom på idén att ta bort befintligt växthus och ersätta det med ett stort som dessutom kan användas som inglasad altan. Är det en bra idé? Det jag först kom att tänka på var den fukt som ju finns i ett växthus, som kanske inte är så bra för de möbler och dynor som man vill ha på en inglasad altan. Finns där någon som gjort detta och har erfarenhet av hur det fungerar och kan ge några tips och lärdomar?

Anna-Karin

Odla Svarar: 

Det blir inte särskilt fuktigt i ett växthus om man inte slabbar med vatten. Så det är en bra ide om man vill använda växthuset som inglasat uterum. Du kan ju ha krukor och lådor att odla i så kan du möblera i uterummet och odla det du tycker är kul. Men som sagt vattna i krukorna och inte på väggar och golv. På hösten kan det blir kondens om det finns mycket grönska och dålig ventilation men med ett värmeelement bör inte detta bli problem.

Göran