Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Växter för det kalla vädret

Hejsan.
Till vintern tänkte jag ha några växter ute (i kruka). Överlever en cypress eller en jul-En utomhus? Eller har du några andra förslag på barrväxter för det kalla vädret?

MVH Lena.

Odla Svarar: 

Det beror mycket på krukan och placeringen huruvida de överlever. Numera finns en s.k. Lindesbergskruka som är gjort av EPP, ett isolerande material, den ska jag själv testa under vintern. http://www.madebyfagerdala.se/  I en sådan kruka kan det kanske fungera att ha en barrväxt, typ en en, tuja eller vissa cypresser (zon 1-3) under vintern, beroende på var du bor någonstans.

Men plantera den nu innan kylan kommer så att den hinner rota sig och så glöm inte att vattna hela hösten om det inte regnar.

Sylvia