Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vattning av jättebergsbambu

Hej!
Vi har nyligen köpt och planerat 3 st Fargesia Muriale Jumbo. De börjar gulan i bladen och ser lite trista ut. Maken har vattnat en stor dos varje dag, kan de ha fått FÖR mycket vatten? Bor i Skåne. Jorden är nyligen välgödslad med torvmull. Skulle vi ha planerat dem i kruka med tanke på att de sprider sig?

Annette

Odla Svarar: 

Det behövs inte så mycket vatten om det ändå regnar, bara om det är extremt torrt. Så det räcker med några dagars mellanrum, känn efter. Det är vanligt att växter ser lite ledsna ut precis efter planteringen, men de reser sig sedan och börjar växa. Så vänta och se.

Sylvia