Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vattna änglatrumpet på vintern

Hej!
Jag har läst mycket intressanta frågor och svar om änglatrumpet, men jag kan inte hitta något om hur man skall vattna den på vintern. Jag är nybörjare på den här växten, fick den av min man i juli. Nu tänkte vi ta upp den på övervåningen och ställa den vid fönstret. Vi har ingen uppvärmning här uppe på vintern, men om får gäster och får för oss att tända i öppna spisen och värma upp för en kväll eller två, vad säger den då?

Hur ska jag nu vattna i vinter. Jag har hört sparsamt, vad betyder det?

Vi bor på en ö och har egen brunn med mycket kalkrikt vatten. Gillar den det.

Tack för uppmärksamheten, och en mycket intressant frågespalt.
Med Vänliga Hälsningar
Eva Jelker.

Odla Svarar: 

Det går bra med brunnsvatten. Alt. du kan också vattna med regnvatten.

Om din övervåning inte har minusgrader så går det alldeles utmärkt att övervintra där. Det gör inget om ni värmer upp ibland, bara det inte är "sommarvärme" hela vintern när den behöver vila.

Om den behåller sina blad, behöver den också vatten så pass att bladen inte slokar. Tappar den alla blad, ska den ändå vattnas så pass att den behåller spänsten i stjälkarna, dom får inte torka ut helt. Men gödsla inte, ge bara vatten under vintern.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.