Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vattendränkt citronträd

Hejsan!
Jag har ett ca 7 år gammalt citronträd som vi drivit upp från eget frö. Det står utomhus på sommaren och svalt och ljus under vintern. Det har vuxit sig kraftigt och vi är mycket förtjusta i det. Denna vinter har det tyvärr visat sig att dräneringen i krukan inte fungerat så trädet har stått genomsurt under flera månader. Dräneringen är nu fixad men bladen hat vissnat helt. Hur räddar jag trädet?

Stefan

Odla Svarar: 

Det går inte bedöma läget utan att ha sett det, så det enda jag kan säga är att ni får vänta och se om det är något liv i det, dvs. om det kommer nya blad. Men se till att hålla det något torrare i fortsättningen!

Sylvia