Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Varför blommar inte mina dagliljor

Jag satte under förra våren dagliljorna Sammy Rusell och Frans Hals. De har fått ett betydligt större bladverk men blommar inte någon av dom. Sammy Rusell står i full sol och Frans Hals har eftermiddagssol. Frans Hals blommade i fjol. Bor i Lycksele växtzoon 7 men i år har vi haft en toppensommar.

Lisbeth

Odla Svarar: 

De är ju perenner som blommar på senare delen av sommaren, dvs. de behöver en viss tid för att komma igång. Så om de startade sent hos er så kanske det dröjer ett par veckor till innan de börjar göra blomknoppar.

Många dagliljor blomvägrar också några år efter planteringen, särskilt om man planterar en planta som blommar när den köps.

Så ha tålamod, de kommer nog.

Sylvia