Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vändgräva kompost

Hej,
jag har läst att det är bra att vändgräva sin kompost så det har jag börjat göra. Men resultatet är inte alls som det stod i tidningen. det luktar inte jord det ser inte ens ut som jord, den är lite gråaktig. Alla äggskalen är kvar, lite pinnar och löv också. Och sen finns det miljarder med myror så nu har min kompost blivit en myrstack. Vad har hänt?

Jessica

Odla Svarar: 

Visst är det bra att vändgräva den! Men problemet hos dig verkar vara att den har varit så torr att myrorna har tackat och tagit emot en ny, ledig bostad!! Så det är bra att även vattna komposten om det är långa torrperioder. Det finns både Myrr och kompostmedel att köpa i trädgårdsbutikerna, dels för att du ska få bort myrorna, dels för att det ska bli fart på förmultningen. Däremot gör det inget om lite äggskal och pinnar finns kvar, du kan göra ett kompostsåll och sålla komposten innan du brer ut den på rabatterna.

Sylvia