Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vända en julkaktus

Jag har en julkaktus som blommar underbart alla år, men knopparna kommer alltid bara åt det håll som är ut mot fönstret. Kan jag vända den då och då , så att det kommer knoppar runt om eller faller de av om man vänder den? Aktuellt just nu, med massor med knoppar.

Birgitta

Odla Svarar: 

Jag har vänt mina kaktusar utan att de tappat knopparna, men jag vågar inte lova att det aldrig händer.... Kanske säkrast att låta den blomma med de knoppar som finns nu och vända efter blomningen, det kanske kommer nya knoppar på andra sidan då.

Sylvia