Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vallört runt hela huset

Hej!
Är en nybliven husägare och har nu första våren och sommaren framför mig. jag har dock problem... jag har Vallört runt hela huset. Hur ska jag bli av med den. Jag har även en åker bakom huset som jag antar att ogräset kommer ifrån. Är det enda att gräva upp ordentligt runt huset och ta bort så mycket rötter jag bara kan? Nu har jag gått med maskrosjärn och tagit upp allt jag kunnat hitta.

Tack på förhand!
Jessica

Odla Svarar: 

Om du inte vill ta till totalbekämpning med t.ex. Roundup, så är det grovjobb som gäller. Fortsätt att göra kvällsrundor med maskrosjärn så någon gång ska de väl tröttna. Men har du en åker med vallört så kommer det ju nya rötter och frön därifrån, förstås.

En annan möjlighet är att täcka området du vill rensa med svart plast. Inte en gnutta ljus får slippa igenom. Låt plasten ligga i 2-3 år. Under tiden kan du täcka den med grus eller barkflis eller dylikt och ha en kruk- eller pallkrageplantering på den, så att det inte ser så fult ut. Sedan bör både vallörten och andra ogräs ha gett upp.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.