Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad för sorts gurka

Vi köpte gurkplantor i somras som skulle vara slanggurka... men den såg inte ut som någon sådan. Den här var kortare och blev knottrig och vass. När man tog bort en knottra så kom det liksom en vit prick där, en slanggurka brukar ju vara smal och lång, och ha mjukt skal den här hade hårt skal lade in den som saltgurka för jag tänkte "gurka som gurka"... men den blev misslyckad så jag fick kasta bort allt... det fanns ingen etikett på utan var klassad som just slanggurka.

Tacksam om jag kan få svar på denna frågan.
m.v.h. Ingrid

Odla Svarar: 

Det finns ganska många olika sorters gurkor numera, mer eller mindre knottriga och olika långa.

Din gurka låter annars som en västeråsgurka, kan den ha varit en sådan? Men det som jag i så fall inte förstår är att den inte blev god som saltgurka - västeråsgurka används ju just till det. Så tyvärr är det svårt för mig att gissa utan att ha sett gurkan i fråga. Du har ingen foto på den?

Sylvia