Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad kan jag plantera

Hej!
Jag har en mycket stor trädgård, om ca 8000 kvm, och stora ytor som jag inte har gräsmatta på är täckt av kirskål, nässlor, hallon, asksly, tistlar och några stora otäcka plantor med stora fröställningar på som sprider sig hemskt. Trädgården gränsar till skog. Nu är jag trött på att se eländet, och eftersom jag planterat rododendron där vill jag inte att de buskarna skall bli övervuxna.

Så mina frågor är:

När jag sprutar med roundup, hur många gånger måste jag spruta?

Efter att ogräset dött, vad kan jag plantera som gör att jag inte får tillbaka eländet. En del av marken är ganska fuktig, och även ojämn. Dessutom är det gott om sten i jorden, så jag har inte lust att gå över områdena med jordfräs.

Andra delar är mera skogsmark, men även den är täckt av kirskål, med några små välkomna öar av vitsippor.

Tacksam för svar
Vänliga Hälsningar/ Ingrid

Odla Svarar: 

Det ska räcka med en gång om du väntar till växtligheten kommit igång.

Effekten ska ha gått ur efter någon vecka men läs på förpackningen. Var försiktig med Rhododendron. Täck plantorna och spruta inte för nära.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.