Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad heter busken

Jag tror att den heter törnbuske, nu på våren är den alldeles vit av små blommor. Men min har blivit lite ledsen så jag undrar hur man beskär den. Den är ca:2m hög (grenarna är böjda så den är högre) och ca:1,5m bred.

Snälla hjälp mig
MVH
Lill

Odla Svarar: 

Har du en bild på den? Lokala namn kan vara olika på olika håll. Vanligen kallas Rosa senticosa för törnbuske, kan det vara den?

Klart man kan beskära den. Om den är en ros, beskär man den "när björkarna har musöron", men det går att göra det ännu om man vill. Ta bort gamla, risigare grenar helt och korta ev. in de yngre.

Sylvia