Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad gör jag för fel

Vad gör jag för fel, eller vad är det för fel i växtmiljön. Satte mina Viol och penséfrön i början på januari, (här inne) skolade om, stod inne i ca 1 vecka. Flyttar ut dom i ladugård där jag har växtbelysning och "då" kanske 12-16 grader. Värme kommer via kupévärmare. Har en fläkt som cirkulerar luft hela tiden. Men Violernas blad vissnar och sedan torkar bladen, det kommer nya blad, men dom verkar inte gilla tillvaron. Ser på Salladsbasilikan som jag ställde ut, den får som gråa fläckar och sedan blir dom torra.? Flyttade plantorna varmare för jag trodde dom stod för kallt? Är det för dålig luftväxling där inne, det verkar inte vara för fuktigt för på fönstren är det inte så mycket fukt. Jag blir inte klok på detta. Är det någon som kan hjälpa mig.

Hälsningar Jeanette

Odla Svarar: 

Inte lätt att leka växtdoktor utan att ha sett patienterna... har du prövat att duscha varje dag med en blomspruta? Eller så bygg en tunnel av klarplast över plantorna. Kolla också så inte krukorna är iskalla, att det inte drar där. Och att ljuset är tillräckligt. Annars har jag inga idéer.. om du inte ser någon ohyra på dom, förstås?

Sylvia