Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad är detta för växt

Ballongblomma, Nicandra physalodesDen kan bli väldigt hög och har ett kraftigt växtsätt. Blå lila i ytterkanter och vit mitt. Bladen flikiga och den får runda frökapslar med jättemånga frön i. Ettårig tror jag att den är. Jag skickar med en bild.

Jag har bara sett den en gång, så den verkar inte vara så vanlig att odla. Fin är den i alla fall!! :) Skulle så gärna vilja få tag på den.

Tack på förhand!!
M.V.H: Camilla

Odla Svarar: 

Det är en ballongblomma, Nicandra physalodes.

Konstigt att just denna blommas namn är så okänd, det kommer många frågor om just denna, så att den borde vara rätt allmän! :-)

Sylvia