Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad är detta för orkidé

Har haft denna orkidé i ca 4 år och den har bara blommat när jag köpte den. Men sen nu för ett halvår sedan så fick den skott som jag planterade i en ny kruka. Men jag har ingen aning om vad det kan vara för en orkidé. Har sökt en del men inte funnit någon som liknar den exakt men jag har kommit på att det nog är åt dendrobiumhållet men de brukar vara ganska vaxartade (dendrobium som jag sett i affärer) och denna är mer matt och inte så hög, endast 15 cm hög. När den blommade hade den stänglar med ljusa blommor.

Det hade varit kul att veta vad det är så man kan ta reda på hur man ska sköta den.

Bild finns på http://www.flickr.com/photos/petern/11218498/

Tack på förhand!
/Jessika

Odla Svarar: 

Hej Jessika,
Tack för din fråga.

Plantan på bilden är en Dendrobium phalaenopsis-hybrid. Du kan låsa om dess skötsel i min Dendrobiumartikel.

Om du har fler frågor efter du läst artikeln så återkom till mig!

/ Björn

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.