Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad är detta

Brokbladig jordreva, Glechoma hederacea 'Variegata'Hej!
För något år sedan fick vi fatt i den vackra hängväxt som ses på bilden. I år har vi haft med oss denna bild till flera växthus men ingen känner till den. Vi tycker den är vacker och skulle gärna vilja veta namnet på den så vi kan söka efter den. Den köptes som en sommarväxt och nådde en längd av c:a 180 cm. Bladen påminner om pelargonblad, gröna med vita kanter.

Vänlig Hälsningar
Carin o Ingemar

Odla Svarar: 

Lite svårt att se på din lilla bild, men om bladen är gröna med vita kanter så gissar jag att det är en brokbladig jordreva, Glechoma hederacea 'Variegata'.

Bild här: http://www.perkplanten.be/images/Glechoma_Hederace.jpg

Om inte, så skicka en lite större bild så att jag kan se den ordentligt!

Sylvia