Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vad är det för blomma

Jag fick en blomma av min mamma för ett par dagar sedan, och hon hävdade att det var en hoya. Tyvärr så har hon fel i den saken. nu tror jag snarare på att det är någon form av orchidée. Den har feta ganska små blad, växer som en ampelväxt och har en blomma på cirka 1,5 cm som påminner om våran vilda digitalis (vit med rosa fläckar inuti). Existerar det någon orchidée som liknar min beskrivning?

Den mår ganska dåligt, och eftersom jag inte vet vad det är så har jag ju svårt att sköta den som man ska!

Tacksam för svar.
Karin

Odla Svarar: 

Hej,
Tyvärr är det svårt att veta vad du har utifrån din beskrivning. Det låter dock ej som någon speciellt vanlig orkidé. Jag behöver ett foto för att kunna avgöra vad du har för växt.

Vänligen,
Björn

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.