Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Utrotning av syren

Hur blir jag av med en gammal bondsyrenhäck som inte skötts och fått breda ut sig i ett stenröse och ut i en väg. Har misshandlat den en hel sommar genom att klippa alla rotskott och stammar. De grövsta stammarna klarar jag ej utan har skurit barken efter bästa förmåga. Misstänker att jag får hålla på så varje sommar livet utan att bli av med den och det har jag inte lust med. Vad ska jag göra? Hjälper Round up?

Anita

Odla Svarar: 

Jag skulle ta dit en grävskopa och låta dra upp alla plantorna med rötter och göra om området. Annars får du hålla på "livet ut" med rotskotten som kommer upp så länge det finns rötter kvar.

Sylvia