Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tvåfärgade Rhododendronhybrider

Hej!
Jag skulle vara tacksam om du ville ge mig tips om hur jag ska få tag på fler distinkt tvåfärgade rhododendronhybrider. Jag hittade av en tillfällighet en fantastisk hybrid som heter Sappho. Den är vit med ett mörkviolett märke. Jag skulle gärna vilja ha fler distinkt tvåfärgade rhododendronhybrider i andra färgkombinationer men jag vet inte hur jag ska söka efter dem. Jag är glad om du kan vägleda mig.

Tack på förhand!
Ulla

Odla Svarar: 

Det skulle varit bra att veta var du bor så jag kunde gett dig några adresser. Men de stora plantskolorna har vanligen en möjlighet att ta hem det du önskar. Du kan gå och prata med trädgårdsmästaren i en sådan större plantskola och om han inte har hemma det du vill ha så kan han säkert beställa åt dig när han tar hem växter för sin egen försäljning. Fråga hos flera för att jämföra priser också, eftersom det kan skilja mycket.

Sylvia