Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Två av varje sort

Hej!
Har satt physalis-, passions- och avocadokärnor och väntar nu på att de ska gro. Vill gärna att plantorna ska bära frukt, är det något speciellt jag ska tänka på?

Behöver man ha två av varje sort så att de kan "sexa" med varandra? Har inte möjlighet att ha dem utomhus, men har stora österfönster...

Tack på förhand,
Annika

Odla Svarar: 

Physalis och passionsblomma kan ge frukt, men knappast avokado, för det är ett stort träd som inte får plats att växa sig tillräckligt stort i ett boningsrum.

De kan nog pollinera sig själva men behöver hjälp av insekter eller av dig med en liten pensel i handen. Det vore bra om du kunde ha dem ute under sommaren, på balkongen e.d.

Sylvia