Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tuja med 5 stammar

Har en Tuja som är 5m hög och ca 3m bred. Den består av 5 stammar som utgår från samma rot. Har läst igenom alla tuja frågor och där sett att man kan beskära men att man skall se till att den inte ser stympad ut. Ser ingen möjlighet till detta och frågar då; Kan jag ta av den jäms med roten och hoppas på att det kommer rotskott? eller är det grävmaskin som gäller?

MVH Kerstin

Odla Svarar: 

Det beror på vad du vill med den. Dels kan man stamma upp den om det passar i formen och få ett roligt flerstammigt småträd. Alt. man kan ta bort några stammar helt jäms med marken och ev. stamma upp en = enstammigt träd.

Eller så kan man pröva att klippa så att den ser så snygg ut som möjligt, så "den inte ser stympad ut". Det kommer ju nya skott så småningom.

En tredje alt. är att kapa där nere, men det måste finnas grönt under kapstället, den bryter inte från för hårt förvedad ved. Rotskott gör den inte.

Om allt annat misslyckas kan man ju alltid beställa fram en grävskopa sedan som en sista utväg... :-)

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.