Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tuja häck

Jag har en tuja häck. För att skapa lite luft så bryter häcken av vid tre tillfällen med att det står ett träd. Nu har det ena trädet dött. Jag ska sätta ett nytt men vet ej vilket träd som kan trivas med att stå i en tuja häck som är ca 2.30 m hög. Har tänkt på syrenträd. Finns det fläderträd?

Hälsningar Mari Ståhl

Odla Svarar: 

Det är svårt att plantera in ett nytt träd i en fullvuxen tujahäck, man gjorde det säkert i samband med att man planterade häcken. Så tyvärr kan jag inte rekommendera det direkt in i häcken.

Om det däremot finns ett rejält hål i häcken för detta så då är det en annan sak, då kan det lyckas. Kanske en skogslönn, en rönn eller en fläder, samtliga på stam som höjer sig över häcken.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.