Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Try av något slag

Rosentry, Lonicera tataricaHejsan
Vi har köpt ett hus där föregående ägaren varit väldigt intresserad av trädgård och allt det för med sig. Nu är det så att vi har en liten flicka som är väldigt intresserad av bär av alla de slag så jag tänkte höra med dig ifall du kan hjälpa mig identifiera ett träd/buske där det växer röda bär, vissa bär sitter nästan ihop i varann. Bifogar bild ifall den kan vara till hjälp. Har försökt hitta på Internet men inte lyckats.

Tack på förhand!
/Robert

Odla Svarar: 

Den är en try av något slag, Lonicera. Utan att ha sett blommorna, är min vilda gissning att den är en rosentry, Lonicera tatarica.

Bären är lätt giftiga, med magont, diarré och kräkningar, ev. feber som följd om man ätit många bär. Men de smakar inte särskilt gott så det brukar inte bli något problem.

Sylvia