Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trött på tråkig humle

Jag har en humle som alltid ser skräpig ut en bit in på sommaren, bladen liksom vissnar och det ser ut som maskspår i bladen.

Om den hade varit fräsch fick den gärna vara där, men ack så trist att titta på som den har varit. Hur får man bort den?

Vänlig hälsning Ewa

Odla Svarar: 

Tyvärr en mycket vanlig åkomma, det beror vanligen på för mycket sol och för lite vatten. Humle växer ju i naturen på fuktiga bäckkanter och i busksnår.

Hur man får bort den är bara att gräva! Själv höll jag på att gräva mig halvvägs till Kina när jag skulle ha bort min guldhumle... Jättestarka, lååånga rötter i flera våningar... men om det är övermäktig att få bort för hand, så kanske ni kan hyra in en sådan där liten grävskopa, en s.k. larv.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.