Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tror det är mjöldagg

Köpte för första gången en guldazalea förra sommaren. Den var jättefin i våras med sin guldgula färg. Under denna sommar har den växt till sig ordentligt. Men nu upptäckte jag att hela busken är grå och det ser ut som busken är möglig med något gråvitt. Hur skall jag göra, tror det är mjöldagg. Det går ej att plocka bort några blad för hela busken är angripen. Har du något tips.

Bim 

Odla Svarar: 

Det finns mjöldaggmedel att köpa i Garden Centers.... men annars så får du se till att den inte lider av torka, det är det som gör att den drabbas.

Sylvia