Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trädval vid brunn

Hej!
Vår stora gårdsplan behöver ett fint träd framför huset. Men problemet är att vi har en brunn där också. Kan vi gräva ner någon form av duk när vi planterar ett träd? Vi funderar på kopparlönn? Är det möjligt?

Suzanne

Odla Svarar: 

Kopparlönn är ett utmärkt val. Den har inte särskilt aggressiva rötter, så beroende på hur långt ifrån brunnen du ränker plantera den, är det inte säkert att du behöver någon duk. Är det värdigt nära (vilket den inte borde vara... 4-5 m är nog det minsta!), kan du ha en duk på den sidan som vetter mot brunnen.

Sylvia