Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trädpion

Jag fick en trädpion i somras där rötterna hade grävts av rätt nära plantan. Jag planterade den mot en södervägg (vi har bara söder i trädgården) och den fick bra med vatten. Nu ser den torr och död ut, inga knoppar. Men jag har aldrig sett en trädpion på våren förut så jag undrar om det är någon idé att spara den. Vi bor i zon 5.

Ann-Marie

Odla Svarar: 

Tyvärr måste jag säga att det är bara att vänta och se om det händer något. Zon 5 är ganska "högt" uppe för en trädpion, men det kan ju gå ändå om det är varmt och skyddat där den bor. Alltså, vänta och se.

Sylvia