Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trädgårdsdesignutbildning

Hej!
Jag undrar om ni känner till en trädgårdsdesignutbildning som the English Gardening School håller, som man kan utföra på distans via Internet? Jag vill i framtiden utbilda mig till trädgårdsarkitekt/-designer och försöker ta reda på vilken utbildning som passar mig bäst, och i samband med det har jag hört om denna. Men eftersom jag inte hört namnet förut och det är en utbildning via Internet, så blir jag genast lite skeptisk. De säger på sin site att de är kopplade till the Chelsea Physic Garden, och utbildningarna finns på lite olika nivåer. Rektorn heter Rosemary Alexander.

Vet ni nåt om denna skola, och dess utbildningar? Och vad anser ni om att vidareutbilda sig inom trädgårdsyrket? I vissa fall ger det ju faktiskt inte så mycket mer jobbmässigt än vad man redan kan genom ettåriga svenska trädgårdsutbildningar och självlära.

Tack på förhand!
/Johanna

Odla Svarar: 

Visst lönar det sig att ta högre examen om man har möjlighet. Om inte annat så för den egna självkänslans skull.

Tyvärr vet jag inte så mycket om just denna skola, men du kan ta kontakt med den Engelska Ambassaden i Stockholm och kolla vad de vet om denna samt om ev. andra mer passande skolor.

http://www.britishembassy.se/

Sylvia