Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Träd som klarar mycket vatten

Vi har en tomt med en hörna som samlar mycket vatten. Vår fråga är nu om det är möjligt att plantera något sorts träd där som möjligtvis kräver mycket vatten och som kan "hjälpa till" att samla upp det vatten som ibland samlas där.

Om inte ett träd... Vad skulle då vara lämpligt att plantera där. Det är skuggigt till halvskuggigt där större delen av dagen.

Catrine

Odla Svarar: 

Ja, du... platsen låter ju som ett bra ställe för en trädgårdsdamm! :-) Men vill du ha ett träd, så olika sorters pilar, alar, skogsolvon och varför inte druvfläder (giftig!) kan klara läget, beroende på hur mycket vatten det är frågan om. En björk dricker också mycket, men bör inte stå så att den får "fötterna" vatten.

Sylvia