Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Träd som betyder nåt

Hej,
jag har en fundering om det finns något träd som har en bra betydelse. Det är så att jag har tänkt att plantera ett träd på min sons namncermoni för att "hedra" honom eller som en symbol för att han har blivit född. Jag vill att han skall kunna titta på detta träd och se när det växer med honom och veta att det är hans. Jag skulle vilja välja ett träd som har en betydelse som till exempel nåt om barn eller liv eller om hans namn som är Emil och betyder den flitige. Jag hoppas att du förstår vad jag menar och jag vore jätte glad för ett snabbt svar.

tack på förhand
Lena

Odla Svarar: 

Det är ju vanligt med t.ex. ek, som blir gammal och är stark.

Sedan är det också vanligt med äpple, som bär frukt och blir också gammal.

Men vill du gärna ha en växt med din sons namn, så finns ju blåbärsbuske 'Emil' (Vaccinium corymbosum 'Emil'). Säljs i många större plantskolor, men även per post.

Se t.ex. här: http://www.ortagarden.com/katalog/ovriga_vaxter.html

Hoppas detta kan hjälpa dig?
Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.