Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Torra blad på olivträd

Tiina Andersson

Hej, Jag har två mindre olivträd i kruka inomhus. Så små att de passar i köksfönstret. Nu har bladen blivit snustorra. Har de dött eller ska man klippa dem på nåt sätt, och hoppas de kommer igen?

Tacksam för svar! Tiina

Odla Svarar: 

Det är svårt att säga om de har dött utan att se och känna på dem. Men pröva att bryta lite på en gren. Är den snusktorr och går rätt av och är brun inuti, kan växten vara död.

Du kanske har glömt vattna? Eller så har det varit för torrt och varmt luft runtom? Oliv gillar att övervintra svalt (ca 10 grader) och ljust.

Sylvia