Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Torr och vissen Diadembuske

Efter frostfri vinterförvaring +5 med sparsam vattning, så ser min Diadembuske torr och vissen ut. Jag har flyttat den till vårt uterum där det är varmt och ljust på dagarna, kan jag göra mer? Var kan jag läsa mer om denna växt?

Hälsningar Gunnel i Helsingborg

Odla Svarar: 

Om du gör en sökning med Tibouchina urvilleana så bör du hitta massor med info om den!

Om den är torr så kanske den har dött under vintern. Du kan pröva och rispa lite på barken på nedre delen av plantan och se om den är grön under barken eller om den är torr och brun även där. Om den är grön så lever den förhoppningsvis. Byt jord och börja vattna mer och så småningom även gödsla när bladen har kommit tillbaka.

Sylvia