Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Torkade rosenknoppar

Knopparna har torkat på vår Diamond Border-ros som är ett år gammal. Bladen är fortfarande mörkgröna och fina. Vi har haft bladlöss på knopparna men behandlat med antingen såpvatten eller pyrex. Kan det ha skadat dem? Finns det chans att det kommer nya knoppar under sommaren? Vi har annars vattnat rejält under de veckor det varit torrt.

Marie

Odla Svarar: 

Jag tror snarare att det är torkan som är boven, det är mycket som torkar ut nu. Jag vattnar praktiskt tagen varje dag. Så kolla i första hand hur det är med den saken, sedan kan du använda marktäckning under rosorna, t.ex. färskt gräsklipp, så hålls fukten kvar bättre. Gödsla också en gång till nu runt midsommar, så kommer det nog nya knoppar sedan.

Sylvia