Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Torkad tuja

Hej,
vi har planterat tuja som häck för två somrar sedan ca 75 meter varav en cirka 30 st byttes ut förra sommaren för att solen torkat dem. Hur skyddar vi den i år så det inte blir samma sak, att sätta upp väv verkar ju mycket eftersom vi också har 75 meter till på andra sidan som planterades i höstas det samma gäller dessa. Jag undrar om det hjälper att jag vattnar rikligt nu när tjälen håller på att försvinna?

Birgitta

Odla Svarar: 

Tyvärr hjälper det inte att vattna sedan, det är nu när tjälen ligger i men solen gassar på som de tar stryk. Så det enda ni kan göra är att spänna någon sorts skydd till dem. Granruskor, solskyddsväv, säckväv eller dylikt, bara det hindrar solen att gassa på dem.

Sylvia