Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Törelväxt

Hej Sylvia,
Jag köpte i våras en törelväxt som beskrevs som den perfekta sommarblomma och skulle tåla alla förhållanden (torka, blöta, sol, skugga) och ändå vara fin. Det var den! Den har 'skyar' av små vita blommor och smala mörkgröna blad och påminner lite om mistel i växtsättet. Jag försöker ta reda på om jag kan övervintra den, men la tyvärr inte namnet på minnet.

Har förgäves försökt med leverantören, Plantagen, men de kommer inte ihåg och har inte lyckats hitta den på Internet heller. Ringer det möjligen någon liten klocka hos dej?

MVH Ingela

Odla Svarar: 

Den heter Euphorbia 'Diamont Frost'.

Här är mer om den:
http://www.odla.nu/artiklar/diamond_frost.shtml

Jag försökte förra året övervintra den, det gick väl någorlunda, men skulle gått ännu bättre om jag haft en sval, ljus plats, typ uppvärmt uterum, att erbjuda den.

Sylvia